20 May, 2022
User Rating:  / 26
PoorBest 

Lampa psoriazis - Intrebari frecvente

 

 

Ce bec este utilizat in lampa pentru fototerapie?
Becul medical UVB Philips de 311 nanometri (lungime de unda) dezvoltat special de Philips pentru fototerapie-tratament vitiligo si psoriazis.

Ce garantie am pentru lampa?vitiligo-uk-uvb-311nm
Garantia de 24 luni

Pot cumpara becuri de rezerva de la dvs?
Desigur, daca aveti nevoie ,gasiti la noi becuri medicale pentru fototerapie.

Ce metode sa folosesc pentru a nu expune si pielea sanatoasa luminii ultraviolete?
Va sugeram sa folositi crema de protectie solara pentru copii, cu factor de protectie mai mare de 45, pentru a unge zonele neafectate de psoriazis sau vitiligo inainte de expunere la lumina UVB

Cat de des pot folosi lampa pentru psoriazis?
Nu mai mult decat v-a recomandat dermatologul dvs. Ca indicatii generale, nu mai mult de 2-3minute pe zi/per zona afectata / 3-4 zile pe saptamana

La ce distanta de piele sa tin lampa de psoriazis?
Distanta optima este de 3- 5 cm

Pot sa ma expun la soare/solar si in perioadele in care folosesc lampa?
Trebuie evitata supraexpunerea la ultraviolete in perioada tratamentului; lasati cel putin 2 saptamani intre ultima sedinta si expunerea la plaja , si viceversa.

Psoriazisul trece definitiv daca folosesc lampa asta pentru tratarea lui?
Psoriazisul este o boala autoimuna ce nu poate fi eradicata , ca si vitiligo, cu tehnica medicala din ziua de astazi. Insa puteti obtine perioade lungi si foarte lungi(luni de zile) in care poate dispare aproape complet datorita expunerii la UVB de banda ingusta . O data reaparut, cateva sedinte cu lampa il readuc in remisie pentru alte perioade lungi .

E mai sigur sa folosesc lumina ca terapie decat crème si pastile?
Bineinteles, terapia cu lumina nu este invaziva . Este cea mai delicata si eficace forma de tratament pentru a pune la respect bolile autoimune ale pielii (vitiligo, psoriazis)

Ce sa fac cu ochelarii UV din pachet?
Acestia trebuie purtati daca va expuneti fata la lumina UVB, pentru a va proteja ochii, exact ca la solar. Lumina albastruie pare inofensiva, dar este periculoasa pentru ochii neprotejati. NU priviti niciodata in becul aprins fiindca va poate afecta vederea!

Cu ce ma ajuta lampa pentru psoriazis fata de tratamentul la clinica?De ce as cumpara-o?
In primul rand scutiti foarte mult timp pierdut in trafic catre / si de la clinica . In al doilea rand,de ce sa platiti de fiecare data 80-100 lei /sedinta sau mai mult cand puteti avea lampa UVB pentru costul echivalent al catorva sedinte ? Apoi o puteti folosi luni de zile fara sa mai platiti nimic.

Cum pot sa o comand ?
Dupa ce completati formularul de comanda, va vom suna in cursul saptamanii luni-vineri , intre orele 10-17.00, pentru detalii si confirmare.

Comanda Lampa UVB 311nm cu bec Philips: 890 lei

Pentru detalii comenzi si garantie va rugam completati

formularul de aici : COMANDA

vitiligo-uk-uvb-311nm